Baaninbrabant.nl is de regionale vacaturesite van de provincie Noord-Brabant. Het is ons doel om vraag en aanbod op de Noord-Brabantse arbeidsmarkt bij elkaar te brengen.

Door werkgevers, voor werkgevers:

Wij maken het gemakkelijk voor u als werkgevers om uw nieuwe collega/werknemer via baaninbrabant.nl te vinden. Dit doen wij door iedere vacature persoonlijke aandacht te schenken. Door middel van op maat gemaakte (unieke) marketing weten wij de juiste personen voor u te bereiken die bij uw vacature passen.

Iedere vacature uit iedere branche is welkom. Door unieke marketing op maat bij iedere vacature toe te passen maakt het ons niet uit wat voor een vacature het is, als de vacature maar uit Noord-Brabant komt.

Marketing

We leven in een snelle digitale wereld. Hier maken wij dankbaar gebruik van. Iedere vacature bevat €50,- klik budget (bij de prijs inbegrepen, met uitzondering van abonnementen). Hiermee sponsoren wij onze berichten op bijvoorbeeld Facebook & Linkedin. Het gevolg hiervan is dat we direct kunnen focussen op personen die bij uw vacature passen. Daarnaast lift u mee op de naamsbekendheid van Baaninbrabant.nl en onze dagelijkse bezoekers aantallen. Naast de inzet van sociale media kanalen spelen we ook in op notificaties, nieuwsbrieven, banners en overige online en offline kanalen.

Het product:

Baaninbrabant.nl is een vacaturesite. Toch zit het unieke van ons product ‘m niet in de vacaturesite zelf. Maar in de unieke service en op maat gemaakte marketing per vacature. Het vinden van uw nieuwe werknemer of nieuwe baan is onze primaire doelstelling. Als opdrachtgever koopt u dus niet de ruimte op de site voor het plaatsen van uw vacature, maar de promotie en ons bereik. Leuke bijkomstigheid, door middel van de social media campagne zal uw bedrijfsnaam ook nog eens bij duizenden mensen in uw regio onder de aandacht komen.

Werkzoekenden:

Baaninbrabant.nl kan natuurlijk niet zonder de nodige werkzoekenden. Wij doen er alles aan om zo veel mogelijk interessante vacatures op baaninbrabant.nl te plaatsen zodat wij voor iedere kandidaat in de regio een rol kunnen spelen bij het vinden van een leuke baan die bij hem of haar past.

Zo dragen wij ons steentje bij aan de actieve arbeidsmarkt en het vinden van geluk in een (nieuwe) baan.